Gå till innehåll

Verklighetsfrånvarande jordbrukspolitik från MP!

Miljöpartiets senaste utspel är att man vill ta död på de storskaliga jordbruken, för att gynna småskaliga jordbruk. Miljöpartiet lierar sig samtidigt med en vänsterpolitik som i decennier effektivt arbetat för att ta död på det småskaliga jordbruket. Det finns idag INGA SOM HELST ekonomiska förutsättningar att driva småskaliga jordbruk. Det finns vissa verklighetsfrånvarande människor som tycks tro att människor på fullt allvar ska kunna driva småskaliga jordbruk som någon slags hobby vid sidan om "riktiga jobb". Vem tusan investerar de miljoner som det krävs att driva en gård om det ska vara på "hobbybasis?

Helt klart i sådana resonemang är att man vet inte ett smack om vad man pratar om (men det finns ju många andra exempel på det också från miljöpartister)!

Efter att ha levt nära personer som försökt driva vanliga jordbruk men som bara drivits i konkurs, och efter att ha sett hur syniskt diverse sossar sett på bönder så blir jag rent förbannad för att man försöker driva politik baserad sådan okunnighet! Välkommen till verkligheten!!

Dessutom, ska man sparka undan benen från de jordbrukare som efter åtskilliga miljoner lyckats skapa lönsamhet i sitt jordbruk. Fortsätt så lite till så har vi snart ingen svensk produktion alls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *