Gå till innehåll

För vems skull sliter vi?

Varför sliter vi för att skapa bättre förutsättningar för folket att kunna välja den bästa vården, den bästa skolan och att över huvud taget få leva i en demokratisk valfrihet, när så stor del av folket intresserar sig så lite att de med lättja faller offer för skrämselpropaganda som att "sjukvården ska säljas ut" och att "de rika ska kunna köpa sig före i kön"? (Inga sjukhus ska säljas ut och de rika kan inte köpa sig före i kön, möjligen köpa sig ut ur kön för att på så sätt ge plats åt andra, men framför allt, folk kan välja och är inte styrda av någon överstatlighet, likt en kommunistisk diktatur).

Varför bryr sig folk inte mer om sin egen vardag och framtid?

58 % av de röstberättgade i Västra Götaland var så ointresserade av hur sjukvårds- och regionspolitiken sköts, så de röstade inte alls! Jag vet någon som inte förstod eller var insatt. Jag kan förstå en och annan som inte fyllt 30 som säger så, och det är väl ett av de bästa skälen. Det absolut mest idiotiska är det som många säger: "Jag röstade i höstas, ni får nöja er med det". Hur dum får man vara och ändå ha rösträtt?

Och i valet så var det ett enda parti som vann stor framgång, och det är ett parti som har en tydlig nazist som förstanamn (inte helt oväntat i det partiet)! Röstar folk för att provocera eller är de på fullt allvar så infernaliskt korkade? Jag tror på det sistnämnda, för varför röstar man annars på en sådan "pajas"?

http://goo.gl/mcM2g
http://goo.gl/ggeWK
http://goo.gl/FPE81

Så har vi Miljöpartiet som också gick fram något, men som inte vill samarbeta med andra om det innebär att de måste släppa samarbetet med Vänsterpartiet. Det positionerade dom tillräckligt bra för att inte tas på allvar.

http://goo.gl/KJFEe

Vänsterpartiet för ju på fullt allvar en politik som strävar tillbaka till överstatligheten (och högre skattetryck) som den största delen av världen äntligen kommit ur. ("Nej till valfrihet, staten ska äga allt bestämma över människors bästa".) Så med det bandet vet vi var MP står.

Jag kämpar på för att jag vill försöka göra skillnad för folk och för att folk ska få en bättre vardag, och det är definitivt mer slit än belöning! Och jag gör det med en organisation som redan åstadkommit mycket för att uppnå det!

När jag ser resultatet blir jag trött på folk i allmänhet, och jobbar mer för den skara tappra hjältar och slitsamma människor jag känner! Det finns trots allt fortfarande de som förtjänar en bättre vardag...

Må så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *