Gå till innehåll

President i Sverige?

Ska vi ha en president i Sverige?

Jo, just idag måste jag säga att vi ska ha en president i Sverige..

...på besök!

Obama i Sverige

President Barack Obama hälsar på, och det är en stor händelse i Sverige. Ingen i huvudstaden kan ha missat detta då det påverkat hela sta'n. På eftermiddagen hölls en presskonferens som tog längre tid än planerat, och det gavs utrymme till frågor som engagerar, även om de inte var många.

Samtidigt höll folk på att demonstrera mot både president, mot samarbeten med både honom, USA och NATO, och till synes allt, även om det kan tänkas gynna oss. Diverse oppositionsföreträdare tycker att vår stadsminister ska protestera mot både det ena och det andra.

Hade de fått som de hade velat hade presidenten inte varit här, och hade den brokiga skaran av oppostition inte varit oppostion hade vi knappast haft så bra relation att presidenten ens övervägt att åka hit.

Presidenten berömde bland annat Sveriges goda ekonomi.

Om ovannämnda opposition inte hade varit opposition hade vi definitivt inte heller haft den goda ekonomi vi har, och förutsättningarna att ordna arbete hos företagarna hade inte varit lika bra, och därmed hade även nationens medborgare och övriga innevånare inte heller kunnat haft det lika bra över lag, och på sikt hade inte någon kunnat ha det. Det finns de som förstår att en nations goda ekonomi är en förutsättning för innevånarnas välbefinnande, men de verkar inte precis vara överrepresenterade i oppositionen.

Så naturligtvis måste vi försöka behålla dessa goda förutsättningar så att vi kanske även någon gång i framtiden kan ha en mäktig president i Sverige... på besök!

1 reaktion på ”President i Sverige?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *