Gå till innehåll

Tack för fyra år

I kväll avtackades jag på årsmötet för mitt styrelseuppdrag i partiföreningen efter fyra år med fullt engagemang. Dessa fyra åren har till och med lyckats innefatta tre valrörelser (inkl extravalet i regionen 2011).

Sedan jag engagerade mig politiskt har engagemanget varit helhjärtat, och i ett varmt tacktal från ordföranden kände jag att det varit uppskattat. Jag har säkert varit "för mycket" för någon, men det är inte med mindre engagemang vi gör positiv skillnad. Men du/ni ska också få plats att göra skillnad. Min avsikt har aldrig varit att stå i vägen för andra utan att vi ska hjälpas åt att göra skillnad, så gott vi kan.

Detta innebär inte på något sätt att jag försvinner, utan bara att jag"slipper" allt det ideella partiföreningsarbete. Och den "pausen" behöver jag personligen. Jag har uppdraget som ledamot i Skövde Kommunfullmäktige, och är därmed aktiv i partigruppen, samt har två andra uppdrag att sköta, och utöver detta ska ett civilt heltidsarbete hinnas med.

Det har varit en lärorik och engagerad tid.

Tack för mig! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *