Gå till innehåll

Rent spel i valet inte för V

Vänsterföreträdare ihop med ABF-företrädare har drivit en falsk moderat-kampanj. Det är så man kokar fast det förmodligen glädjer dom!

Jag tänker ägna resten av årets valrörelse åt att bevisa vilken politik som är bra för oss och för landet och varför, och varför den till vänster, främst extremvänster, är lika fel som extremhögern, men jag ska göra det sakligt och företräda mig själv och mitt eget parti. Det verkar andra ha svårt för.

Detta går helt i linje med vänsterns svartmålningskampanj. Är det så man påvisar en bra politik? Jag ska upplysa vänsterpartierna om en sak som alldeles för många verkar ha missat:

Den demokrati och det rena spel som färväntas gäller alla. Det är inte något som bara gäller andra för att man tycker att "min åsikt är ju den rätta". För så är det inte. Din åsikt är inte "den rätta" för ganska många människor, och förmodligen inte heller för samhället som helhet!

www.expressen.se/nyheter/val2014/fejk-kampanj-mot-m--av-v-politiker

Som PDF:
Fejk-kampanj mot M – av V-politiker _ Val 2014 _ Expressen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *